Privacy
Logo +13

1.   Je groepsinformatie

Wij zijn Plusdertien Ieper. We zijn aangesloten bij IJD - Jongerenpastoraal Vlaanderen (https://www.kerknet.be/organisatie/ijd). We bevinden ons in de Crescendostraat 15, 8900 Ieper. Wij zijn een jeugdbeweging zonder vaste inschrijvingen dus op elk moment van het jaar zijn nieuwe leden welkom. Door te komen naar onze activiteiten ga je akkoord met volgende voorwaarden.2.   Welke persoonsgegevens worden verzameld?

Bij de eerste activiteit dat nieuwe leden aanwezig zijn verzamelen we de gegevens die relevant zijn voor een jeugdbeweging. Foto's worden ook doorheen het jaar en op kamp verzameld.


Op kamp verzamelen wij deze gegevens ( + aanvullende medische gegevens ) opnieuw , in de kampbrochure meer uitleg hierover.


3.   Waarom gebruiken we jouw gegevens?

Doorheen het jaar op gewone activiteiten en terugkeerende activiteiten kan het zijn dat we deze gegevens gebruikt worden (wat kan inhouden dat we uw gegevens nodig hebben voor de verzekering, voor medische doeleinden of voor onze eigen administratie.)


Deze gegevens worden ook doorgegeven aan onze koepelorganisatie waarbij we aangesloten zijn ( IJD - Jongerenpastoraal Vlaanderen ). Voor informatie wat er gebeurd met deze gegevens eenmaal doorgegeven, kan je terecht op hun Privacyverklaring. ( https://www.kerknet.be/sites/default/files/Privacyverklaring%20IJD%20vzw%20%28definitieve%20versie%29.pdf )


Foto's kunnen gepost worden online ( http://kampfoto.plusdertienieper.be/ en op sociale media ) Deze foto’s kunnen gebruikt worden doorheen het werkjaar, op de terugkomavond en als promo materiaal voor volgende edities van kampen. Bij foto’s die u ongepast vindt kan u natuurlijk vragen deze offline te halen.4.   Wie heeft toegang tot jouw gegevens?

Enkel de huidige leiding die zich bekommert om de medische, financiële, administratieve of online (lees website en mail) aspecten.5.   Waar worden jouw gegevens opgeslagen?

Uw gegevens worden zowel offline als online bijgehouden. Online op de servers van Google ( Google Drive ), op onze Facebook of Instragam pagina (heeft enkel betrekking tot foto's). Offline bij de leiding.6.   Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

Uw gegevens worden bijgehouden gedurende het hele werkjaar. Hiernaar worderen deze overgedragen naar het nieuwe werkjaar en aangepast. Leden die stoppen of niet meer veel komen worden dan verwijderd van alle lijsten en deze gegevens worden dan ook nergens meer bijgehouden.


Medische Fiches van het kamp houden we een jaar bij en worden daarna vernietigd.7.   Welke rechten hebben de mensen van wie je gegevens bijhoudt?

De mensen die de gegevens bijhouden hebben het recht deze aan te passen, te verstrekken aan derden indien dit noodzakelijk is (zoals het ziekenhuis, verzekering).8.   Wanneer werd de privacyverklaring het laatst gewijzigd?

De privacyverklaring op deze website werd het laatst gewijzigd op zondag 2 september 2018.Ziet u een fout in onze privacyverklaring of hebt u er vragen over neem dan contact op met leiding@plusdertienieper.be

Plusdertien Ieper