Activiteiten
Logo +13

Zoals je nu wel reeds kan merken is +13 geen gewone jeugdbeweging. Per groep is er namelijk maandelijks een activiteit. Dit jaar zijn we met 3 groepen (Jongsten Middelsten en Oudsten). Dit betekent dat we nu om de 3 weken een activiteit kunnen voorzien per groep!


De maandelijkse activiteiten gaan steeds door in ons lokaal, de vaste verzamelplaats voor +13′ers. Deze is gelegen in de Crescendostraat 15 te Ieper.


De maandelijkse samenkomsten gaan steeds door op een vrijdagavond, dus iedere vrijdag heeft wel één +13-groep een activiteit. We starten normaal gezien om 19u, spelen een spel/activiteit en rond 21u-21u30 is de activiteit afgelopen. Nadien maken we het nog even rustig en staan we eens stil bij bepaalde zaken.


Daarna jagen we onze gastjes natuurlijk niet zomaar de nacht in maar hebben ze de mogelijkheid om eventueel nog wat drank en spijzen te nuttigen en een gezellige babbel te hebben tot dat het uur gekomen is dat de mama en papa gezegd hebben dat je moest thuis zijn of dat de ouders je komen ophalen.


Dit zijn onze maandelijkse activiteiten maar daarnaast hebben we ook een aantal vaste activiteiten die jaarlijks terugkeren. Zo is er de ‘startactiviteit’, die in september valt, de ‘terugkomavond’, ditmaal in Oktober, de ‘schaatsavond’ natuurlijk in de winter en als allerbelangrijkste natuurlijk het jaarlijkse kamp! Ook kunnen we de Italiaanse Avond niet vergeten die in April valt en die dient om ons kamp zoveel mogelijk te sponsoren. Om deze zeker niet te vergeten brengen wij jullie ervan ook op tijd en stond op de hoogte.


Bij deze zijn de activiteiten van +13 voorgesteld en hopen we jullie van harte een op één van onze samenkomsten te mogen verwelkomen!


De leiding.

Plusdertien Ieper